Yoga Kurs Vingelen – Oppstart 18.10.22

Yoga kurs for Muskel, skjelett plager, kroniske smerter, stress, søvnvansker (Deva Yoga) – 6 uker – Oppstart 18.10.22 – FULLT! Dette kurset er dessverre fullt! Nytt kurs vurderes settes opp med oppstart januar 2023.

Yoga for muskel, skjelettplager, kroniske smerter (fysisk og emosjonelt), stress og søvnvansker (Deva Yoga) er en myk, rolig og terapeutisk yogaform som er utviklet av Katrine Berge, grunnleggeren av Deva Yoga og Deva Yoga Institue. Deva Yoga er en yoga form hvor øvelsene foregår liggende eller sittende på gulvet eller på en stol. Stående stillinger kan også bli brukt som et supplement dersom det er mest hensiktsmessig for deg. (Spesielt der liggende stillinger ikke er det beste for deg).

Fokus vil være :

  • Pust og pusteteknikker
  • Pustens påvirkninger på nervesystemet og kroppen
  • Avspenning / Yoga nidra
  • Meditasjon
  • En pustepause fra hverdagen
  • Egenomsorg
  • Myke og rolige yogaøvelser for nakke, skuldre, rygg og bekken, kroniske smerter, utbrenthet og søvnvansker
  • Bevisstgjøring rundt tanker, følelser og adferd (og hvordan disse henger sammen)
  • Integrering av Yogafilosofi og bevisstgjøring på Yogamatta og i livet
  • Hvordan stress påvirker nervesystemet og kroppen vår, og hvordan du ved bruk av pusten kan hjelpe nervesystemet og kroppen å finne ro.

Du får også…

….. tilgang til en online portal med videoer med ulike lengder på Deva Yoga grunnkurset.

Du får også tilgang til en e-book og en lydfil med Deva Yoga programmet som er laget av grunnleggeren av Deva Yoga, Katrine Berge.

Jeg håper dette kan være med på å støtte deg i å etablere en hjemme yoga praksis.

Jeg håper dette disse ressursene kan støtte deg i å etablere en hjemme praksis. Det kan også komme til nytt materiale underveis i kursene etter hva jeg tenker kan være nyttig, samt eventuelle innspill fra kurs deltagere.

Gi deg selv en pause, og hent energi, tilheling og ro gjennom et kurs i egenomsorgen hjertet. Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga for å delta.

Dag/ Datoer for kurs: Tirsdager 18.10, 25.10, 1.11, 8.11, 15.11, 22.11.

Sted: Fjellheim – Vingelen

Tid: 19.30 – 20.45.

Utstyr: Yogamatte eller liggeunderlag (gjerne en tykkere matte), pute og teppe

Pris: 1 150,-

Påmelding: Send en epost til post@maritahunder.no, Telefon: 99006665, eller på facebook: maritahunderyoga. Vennligst oppgi e-post adressen din dersom du ikke melder deg på via epost.

Påmelding er bindene. Info om betaling blir sendt ut etter påmelding.

Jeg ønsker at mine yogakurs skal være ditt pusterom. En pusterom hvor du kan ta en pause fra livets roller, ansvar og forpliktelser. Hvor du har frihet til å bare være DEG, og kanskje ta med deg både energi og inspirasjon videre på livets vei.


Jeg er opptatt av at du deltar med dine personlige forutsetninger og i ditt eget tempo, både på yogamatta og ellers i livet. Hit kan du komme med den historien du bærer med deg, og være trygg på at du kan få være akkurat den du er, uten at noen dømmer deg.
– Marita Hunder