Yoga Kurs Tynset Høsten 2022

Jeg holder 2 kurs på Tynset i høst i første omgang. Se mer info under. Til info til dere som ikke kjenner meg; Mitt navn er Marita, jeg er opprinnelig fra Øyer i Gudbrandsdalen, men flyttet til Vingelen for litt over 3 år siden sammen med samboer og nå en datter på 4 år. Jeg drev Yogastudioet Øyer Yoga i 5 år før jeg la ned bedriften da jeg flytta. Nå håper jeg verden er mer stabil fremover så det er enklere å holde yogakurs igjen. 🙂 Du kan også lese mer om meg her: https://www.maritahunder.no/om/

Flyt/Dynamisk Yoga Kurs – 6 uker

Flyt Yoga er en dynamisk yogaform som betyr; bevisst plassering (av kroppen), en en gitt rekkefølge (yogas tillinger), linket sammen med pusten. Fokus er pust, konsentrasjon, balanse, styrke, bevegelighet, tilstedeværelse, bevisstgjøring, vennlighet, åpenhet, nysgjerrighet, timen avsluttes med avspenning. Timen inneholder både stående, sittende og liggende stillinger. Timen begynner med at vi «sjekker inn» (lander på matta), før vi går inn i oppvarming og beveger oss inn i dynamiske sekvenser hvor vi genererer varme og styrke, videre roer vi ned med sittende og liggende stillinger før avspenning. Kroppene våre er ulike og vi har ulike forutsetninger for å gjøre øvelsene så du vil få alternative øvelser som passer best for deg der du trenger det. Vi integrerer yoga filosofi i den fysiske praksisen noe som gir rom for egen refleksjon og dypere innsikt i oss selv og våre omgivelser. Gi deg selv en pause, og hent energi og overskudd gjennom et kurs i egenomsorgen hjertet. Kurset passer både for nybegynnere og viderekommende. 

Dag/ Datoer for kurs: Mandager 29.8, 5.9, 12.9, 19.9, 26.9, 3.10.

Sted: Glomtun Forsamlingslokale på Neby, Tynset

Tid: 19.30 – 20.45

Utstyr: Yogamatte og teppe

Pris: 1 150,-

Påmelding: Send en epost til post@maritahunder.no, Telefon: 99006665, eller på facebook: maritahunderyoga.

Påmelding er bindene. Info om betaling blir sendt ut etter påmelding.

Yoga kurs for Muskel, skjelett plager, kroniske smerter, stress, søvnvansker – 6 uker

Yoga for muskel, skjelettplager, kroniske smerter, stress og søvnvansker (Deva Yoga) er en myk, rolig og terapeutisk yogaform som er utviklet av Katrine Berge, grunnleggeren av Deva Yoga og Deva Yoga Institue. Deva Yoga er en yoga form hvor øvelsene foregår liggende eller sittende på gulvet eller på en stol. Stående stillinger kan også bli brukt som et supplement dersom det er mest hensiktsmessig for deg. (Spesielt der liggende stillinger ikke er det beste for deg).

Fokus vil være pust, avspenning, pusteteknikker, meditasjon, myke, rolige yogaøvelser for nakke, skuldre, rygg, bekken, stress, utbrenthet og søvnvansker. Vi integrerer også yoga filosofi i den fysiske praksisen noe som gir rom for egen refleksjon og dypere innsikt i oss selv og våre omgivelser. Du vil også lære mer om hvordan stress påvirker nervesystemet og kroppen vår, og hvordan du ved bruk av pusten kan hjelpe nervesystemet og kroppen og finne ro. Gi deg selv en pause, og hent energi, tilheling og ro gjennom et kurs i egenomsorgen hjertet. Du trenger ingen forkunnskaper innen yoga for å delta.  

Dag/ Datoer for kurs: Mandager 29.8, 5.9, 12.9, 19.9, 26.9, 3.10.

Sted: Glomtun Forsamlingslokale på Neby, Tynset

Tid: 18.00 – 19.15.

Utstyr: Yogamatte eller liggeunderlag (gjerne en tykkere matte), pute og teppe

Pris: 1 150,-

Påmelding: Send en epost til post@maritahunder.no, Telefon: 99006665, eller på facebook: maritahunderyoga.

Påmelding er bindene. Info om betaling blir sendt ut etter påmelding.

Jeg ønsker at mine yogakurs skal være ditt pusterom. En pusterom hvor du kan ta en pause fra livets roller, ansvar og forpliktelser. Hvor du har frihet til å bare være DEG, og kanskje ta med deg både energi og inspirasjon videre på livets vei.


Jeg er opptatt av at du deltar med dine personlige forutsetninger og i ditt eget tempo, både på yogamatta og ellers i livet. Hit kan du komme med den historien du bærer med deg, og være trygg på at du kan få være akkurat den du er, uten at noen dømmer deg.
– Marita Hunder